Voorwaarden

Prijzen

Alle prijzen vermeld op onze webshop zijn inclusief BTW. Het BTW-tarief hangt af van het gekozen artikel. Alle vermelde prijzen zijn in Euro en zijn de huidige prijzen. Eventuele prijswijzigingen in de toekomst kunnen niet worden verrekend. Een factuur kan verkregen worden op aanvraa.

Bestelling

Het plaatsen van een bestelling is bindend en zal met zorg uitgevoerd worden. Wij streven ernaarom de bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren aan het opgegeven adres.

Betaling

Betaling dient steeds vooraf plaats te vinden. Levering vindt altijd pas plaats na ontvangst van betaling.

Persoonlijke gegevens

Deze worden enkel en alleen gebruikt voor het leveren van de bestelde artikelen en het mailbestand. Deze worden niet aan derden doorgegeven.

Aansprakelijkheid

De bestelde artikelen worden zeer goed gecontroleerd en met zorg verpakt. Alle zendingen zijn voor risico van de koper. La Vita è Bella kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor verlies, schade, breuk e.d door toedoen van de leverancier.La Vita è Bella behoudt zich het recht , indien nodig, een bestelling te annuleren.La Vita è Bella kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de eventuele fouten in de webshop. Foto's van de artikelen kunnen afwijken van het originele produkt dat geleverd wordt, bv kleur en grootte.

Verzending

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen door derden. De artikelen kunnen ook in de winkel afgehaald worden tijdens de openingsuren of na afspraak. Bij afhaling van de artikelen vragen wij een eventueel voorschot op het gereserveerde artikel.

Ontvangen verkoopsvoorwaarden

De Verkoopsvoorwaarden staan online en worden geacht gelezen te zijn bij elke koop die afgesloten wordt. Het feit dat de koper deze niet ontvangen mocht hebben in zijn eigen moedertaal, ontslaat hem niet van hun toepassing.

0